En unik motorsykkelferie med fotballfokus

Når man kjører motorsykkel i Norge har man noen av de beste forutsetningene i verden for å dra på helt unike turer, uansett om det er snakk om en helgetur eller en hel sommer gjennom den fantastiske, norske naturen. Det er mange som kjører motorsykkel som legger turen til Norge av nettopp den grunnen, men for oss nordmenn er det unike kanskje å legge på langtur til utlandet. Og hvis du er en av dem som har et hjerte som banker for alt om fotball har vi et skikkelig godt forslag.

Hvis du er en av dem som elsker alt om fotball, har du nok drømt om å dra på fotballreise til utlandet. Det er du ikke den eneste som drømmer om akkurat nå, og i hvert fall ikke etter at verden har vært stengt så lenge. Og drømmen om å reise til utlandet igjen, drømmen om å dra på fotballreise, og drømmen om sol og tørr asfalt og turer på sykkelen kan selvsagt kombineres.

Alt om fotball-reisen
Selv om tanken på å kjøre til utlandet for å se på fotball kanskje får deg til å gå inn på billånskalkulator dnb for å se hvor dyrt det egentlig ville være å kjøpe en bil i stedet for, kan det å dra på motorsykkelen gjøre ferien helt unik. Det er selvsagt noe annet enn å kjøpe i bil, men det gir deg også noen helt unike muligheter til å oppleve naturen, landskapet og det å reise sammen med noen. Litt upraktisk hvis det regner, og du kan ikke pakke så mye, men når man kjører motorsykkel vet man jo at det er en del av premissen.

Les videre hvis du har lyst til å kombinere interessen din for alt om fotball med sommerens motorsykkelferie. Her kommer noen tips:

  • Lag en tidsplan. Når man skal kjøre langt, og rekke å komme frem til den kampen man skal på, er det smart å tenke inn litt ekstra tid. Det å legge inn overnattinger på veien er smart, og det å faktisk legge en plan for hvor langt det er realistisk å kjøre hver dag er helt essensielt.
  • Gjør selve kjøreturen til en del av ferien. Når man skal gjøre turen til en del av ferien er det å planlegge sånn at man har tid til å kjøre innom små steder man har lyst til å besøke, sjøer man vil bade i, fjell man vil klatre i, is man vil spise på veien, og alt mulig annet, en viktig del av planleggingen. Det er sånn man gjør turen skikkelig koselig.
  • Vær godt forberedt, både når det gjelder pass, dokumenter, tester, billetter, bookinger og alt mulig annet det er viktig å ha klart før man drar. Det er mye som kan ordnes mens man er på veien, men det er best å prøve å gjøre klart så mye som mulig før du drar.
  • Gjør planen fleksibel! Kanskje dere har lyst til å ta en svipptur innom en liten by og bli en ekstra natt på veien?
Forrige artikkelTrenger du spenning på vinteren når sykkelen må parkeres?
Neste artikkelDen beste underholdningen å ta med på motorsykkelferien