Slik får du råd til drømmesykkelen

Når du skal handle inn det du trenger av MC utstyr er det viktig at du er sikker på at alt utstyret har god kvalitet. For din egne sikkerhet og fleksibilitet må klær, beskyttelse og hjelm oppfylle de siste krav og standarder for at du skal yte ditt best mens du kjører. Her skal vi gi en liten oversikt over hvor du kan kjøpe MC klær, og hva hver nettbutikk tilbyr.

Xlmoto.no

Xlmoto er en butikk etablert i Sverige, men som både har norsk nettbutikk og som leverer til Norge. Her får tilbys det mange forskjellige merker, som blant annet 100%, 24MX, AGV og Aplinestars. I denne nettbutikken finner stort sett det du trenger og litt til, det er mye å velge mellom så det kan ta tid å finne det du trenger hvis ikke du vet hvilket merke du ønsker. Søkefunksjonen og gode muligheter for filtrering av søk gjør det lettere. Her er prisene innafor og det er gode kvalitetsprodukter.

Mcutstyr.no

Dette er en norsk etablert butikk som tilbyr en ryddig og spennende nettbutikk. Her finner du ofte pakketilbud og kampanjer som gjør at prisene er svært hyggelige. Postordre gjør det lett å bestille, dersom du ikke har mulighet til å reise til den fysiske butikken. Her er kjøreklærne delt inn i herre, dame og barn så du lett kan finne frem til det du trenger. Denne butikken tilbyr ikke like mange merker som den tidligere nevnte butikken, men har likevel favoritter som Dainese og Alpinestars. Denne siden er nok litt lettere å navigere seg rundt på, men de to nevnte sidene er nokså like på brukervennlighet og pris.

Biltema.no

Biltema er også en butikk som må nevnes når det kommer til MC utstyr og klær. Det er kanskje ikke den første butikken du tenker på, men her kan du også finne gode tilbud og produkter. Biltema har ikke like stort utvalg som de to tidligere nevnte nettbutikkene, men her får du det som er helt «basic» til en veldig hyggelig pris. Det går for det meste i beskyttelse, briller, hjelmer og det helt enkle tøy. For en nybegynner eller en som bare mangler en ekstra genser eller et brillepar er dette helt klart en forhandler å vurdere.

Motorspeed.no

Hos motorspeed er det også et stort utvalg. Her er det gode filtreringsmuligheter og klærne er delt inn i flere kategorier så det er lett å navigere seg rundt på siden for å finne det du trenger. Her er det litt mangel på tilbud for barn, men ellers tilbyr nettbutikken det aller meste innenfor MC klær. Prisene er ganske like som hos Mcutstyr og xlmotor, men her får du også muligheten for fri frakt. Det er et stort og variert produktsortiment hos denne norske forhandleren, og det er verdt å ta en kikk dersom du mangler klær.

Oppsummering

Det er selvfølgelig mange andre forhandlere og nettbutikker å velge mellom, men her fikk du fire gode kandidater som alle har hyggelig priser og et godt utvalg. Vi håper at det blir litt lettere for å deg å vite hvor du skal handle MC klær neste gang. 

Forrige artikkelFra kW til hk
Neste artikkelMC utstyr