Den beste underholdningen å ta med på motorsykkelferien

Når du kjører moped er det klart at du ikke forventer at den skal bli ødelagt, men etter slitasjeskader, sesonger uten bruk og flere år på veien trenger deler av moped ofte en oppgradering etterhvert. Derfor skal vi her gi deg noen tips til forhandlere som tilbyr moped deler slik at du selv kan gi oppgraderingen et forsøk. Noen oppgraderinger bør du la et verksted ta seg av, men det er også mye du kan gjøre selv.

 

Motorleaks.no

Hos Motorleaks finner du deler til mange forskjellige merker og modeller. Her finner du blant annet deler til Yamaha, Beta, Derbi, CPI og Vespa. Nettsiden er lett å navigere seg rundt på. Først velger du ditt merke, f. Eks Vespa. Deretter velger du din modell og får så muligheten til å velge mellom rammedeler, motordeler, kåpedeler og utstyr. Innenfor hver underkategori finner du delene du kan velge mellom, og du vil rask se om motorleaks har det du trenger. Her er prisene gode og du har mulighet til å betale med MasterCard, Visa, NETS eller Vipps.

Thansen.no

Hos Thansen blir du møtt til en lekker og enkel nettbutikk. Velg kategorien «moped og scooter» og naviger deg innenfor de fire underkategoriene reservedeler, universal, batterier og dekk og slanger. Dersom du f. Eks velger dekk vil du raskt få en oversikt over størrelser. Da kan du enkelt velge størrelsen du trenger. Denne norske forhandleren tilbyr både angrerett og levering, og den er lett å bruke. Prisene er gode og det er et stort utvalg av produkter og deler.

Dele-shop.no

Hos dele-shop har de mange merker å velge mellom, så omtrent uansett hvilket merke mopeden din er vil du nok finne det du trenger. Med hele 32 merker er det nesten garantert at du finner delen du mangler. Etter du har valgt merke er det noe mer uoversiktlig enn de to tidligere nevnte siden, men dersom du bruker filtrering eller søk kan du lett navigere deg frem til det du trenger. Denne nettbutikken har det største sortimentet av de nevnt over, så her finner du nok delene du mangler.

Mc-land.no

Mc-land har det minste utvalget av forhandlerne som er nevnt så langt. Her finner du deler som er helt «basic». Det positive med denne siden er at her finner du deler til en ekstremt god pris. Så dersom det er «basic» du er ute etter er det helt klart verdt det å ta en titt på denne siden. Her kan du også finne litt ekstra «stæsj» til mopeden dersom det er det du er ute etter.

Mcbutikken.no

Hos Mcbutikken er også utvalget noen mindre enn hos de tre førstnevnte forhandlerne. Likevel tilbyr siden deler fra Derbi, Aprilia, Gilera, Piagiio, Vespa og Peugeot. Her har du også en outlet kategori der du finner deler til en veldig billig penge. Nettsiden er ikke så fancy, men likevel har den det du trenger, fordelt i oversiktlige kategorier. Dersom du trykker på en kategori får du kjapt opp hvilke merker og modeller delen passer til, så det er lett å få oversikt over om denne delen passer til din moped.

Forrige artikkelFørerkortklasser
Neste artikkelBygg den perfekte hjemmesiden for motorsykkel-entusiaster