Selv om man kanskje skulle ønske at man kunne kjøre motorsykkel hver dag hele året, er det dessverre sånn at dette ikke alltid er sant i Norge. Faktisk er det store deler av året man ikke kan kjøre i det hele tatt, og her gjelder det å finne på noe koselig for å holde interessen ved like, men samtidig gi deg selv den pausen du trenger mens du venter på å få muligheten til å hoppe på motorsykkelen igjen. Forhåpentligvis kan du bli litt inspirert av denne listen, for det ble helt klart vi! 

I denne artikkelen skal du derfor få tre tips til aktiviteter du kan gjøre når du ikke kan kjøre, enten det er utenfor sesongen eller det bare er skikkelig dårlige værforhold som gjør at det å sette seg på motorsykkelen ikke er det man har aller mest lyst til akkurat.  

Kos deg med spill 

Det å kose seg med spill er helt ypperlig for dager med dårlig vær, der det å kjøre på motorsykkel ikke akkurat står øverst på programmet. Sider som folkeriket er helt perfekt for dette, og vil gi deg et stort utvalg av spill som gjør det mulig å bli distrahert fra lysten til å kjøre motorsykkel. Det vil også gjøre deg deilig uthvilt, sånn at du er klar til å kjøre hvis været blir bedre senere på dagen.  

Fordyp deg i populærkultur om motorsykler 

Det er mange gode grunner til å fordype seg i populærkulturen rundt interessene sine, og det er absolutt ikke et unntak når det kommer til motorsykler. Det finnes masse spennende filmer og serier der motorsykler og ikke minst kulturen rundt motorsykler spiller en stor og sentral rolle, så fordyp deg i dette og ta med deg ungene i dette – de vil sikkert elske å se på det.  

Hvis du har små i familien som elsker motorsykler, blir du sikkert glad for å vite at det også finnes motorsykler til barn

Les bøker  

Det er utrolig mange fordeler ved å lese bøker. En av de aller beste er at det finnes utallige spennende bøker der ute og hvis du elsker motorsykler er det enkelt å finne litteratur du kan kose deg med, som også handler om motorsykler. 

Det er sunt for hodet å lese bøker og gir deg samtidig et fint avbrekk fra å sitte på mobilen, og kan gjøre drømmen om perfekt føre enda sterkere. Bare kos deg og la deg rive med. 

Forrige artikkelDen beste underholdningen å ta med på motorsykkelferien
Neste artikkelHer kommer den kalde, fine tida – og kanskje nye interesser?