Den beste underholdningen å ta med på motorsykkelferien

Det å dra på motorsykkelferie er noe vi drømmer om hele vinteren. Når sesongen endelig begynner igjen, er det derfor mange som drømmer seg på lange turer, enten alene eller sammen med andre. Og selv om det er koselig å både være i sitt eget selskap eller være sosial sammen med de man eventuelt reiser sammen med, så er det fint å planlegge litt forskjellig underholdning man kan ta med seg. Her er noen forslag til underholdning du kan dele med de andre, eller kose deg med selv.

Når vi reiser er det lett å glemme at vi kanskje burde ta med oss underholdning på turen. Vi tenker litt at vi vil være opptatt av alt mulig annet, men sannheten er at mange av oss bruker for eksempel spill eller strømmetjenester til å slappe av. Derfor er det fint å tenke på dette før man drar, sånn at man kan få det man har behov for, hvis man ønsker å for eksempel bare ligge og kose seg med fugler kryssord før man legger seg for å roe ned, fordi det er det man pleier å gjøre. 

Underholdning du kan nyte alene: fugler kryssord

En av de tingene du enkelt kan ta med deg på tur er kryssord, og her kan man finne kryssord innenfor alle mulige forskjellige nisjer – for eksempel fugler kryssord. Dette er kryssord som passer helt perfekt til de som er ekstra interessert i fugler, og som ønsker seg en morsom utfordring der man virkelig får sjansen til å vise seg selv hva man kan. Hvis dette er deg, kan fugler kryssord være svaret. Og dette er selvsagt bare et eksempel, det finnes kryssord innenfor utallige nisjer, så finn det som passer deg best.

Spill og kryssord er en fin måte å slappe av og gire ned på, men det kan hende at akkurat fugler kryssord ikke er din greie. Men kanskje dataspill som age of war er din greie i stedet for? Dette er et spill der du får både historie og underholdning i ett. Og du kan jo velge det dataspillet du liker best!

Underholdning for deg og reisefølget

Hvis du reiser sammen med andre er det fint å også ha med seg alternativer på spill og underholdning som man kan kose seg med sammen med de man reiser sammen med. Her er noen forslag til hva dette kunne være.

  • Ta med en ball! En ball kan brukes til volleyball, fotball, hva som helst egentlig. Det er en fin måte å bevege seg litt etter mange timer på veien, og en hyggelig måte å være sammen på.
  • Kortspill! Det finnes utrolig mange forskjellige kortspill man kan kose seg med. Så hvorfor ikke ta med en kortstokk, sånn at dere har muligheten til å spille sammen?
  • Andre spill! Det er ikke bare kortspill som egner seg til tur. Det er også mange andre spill som ikke bruker mange brikker eller et stort brett. Velg deres favoritt og kos dere sammen.
Forrige artikkelEn unik motorsykkelferie med fotballfokus
Neste artikkel3 aktiviteter du kan kose deg med når du ikke kan kjøre sykkel