Honda motorsykler

Det første Honda produktet var en hjelpemotor til sykler som ved å tilføye motorkraft til sykkelen gjorde livet for mange ganske mye enklere og morsommere. Helt fra start har det handlet om å skape ting som folk virkelig har bruk for og som ikke eksisterer allerede. Dette krever mot, fantasi, lidenskap og tålmodighet. Det handler om å ikke la drømmen dø og å se drømmene bli til produkter. Honda er ledende innenfor avansert ingeniørkunst slik at de alltid kan møte kundenes ønsker og behov.

Det handler om å gjøre det riktig første gang, og nettopp derfor er Honda folkets merke. De har markedets bredeste modellprogram hvor du kan finne noe for en hver smak. Enten du ønsker eventyrmaskiner, sportssykkel eller et kjøretøy som passer i byen, så vil du alltid finne noe du liker hos Honda. Dersom dine drømmer består av fart, lek og frihet så kan du nesten garantert oppfylle dine drømmer med en av Hondas mange sykler. Med mange års erfaring innenfor ingeniørkunsten og lekre design er denne sammensetning noe som faller i smak hos alle.

CB1000R – Neo Sports Café, den råeste sykkelen i gata

Hondas flaggskip fra Neo Sports Café familien er blitt strammet opp med et enda slankere og mer aggressivt utrykk i 2021 modellen. Motorsyklister har høye forventninger til syklene sine, og det blir oppfylt hos denne modellen. Den skiller seg ut fra mengden med aggressive linjer og minimalistisk design. Den har en fire-sylindrene motor med Throttle By Wire og PGM-FI innsprøytingssystem. Denne sykkelen er perfekt for deg som vil se rå ut på gata i din hjemby. 

 

CRF1100L – Africa Twin Adventure Sports ES, spenning i hverdagen

Dette er en prima touring-sykkel. Den er bygget for å ta deg vekk fra hverdagen en liten stund og for å gjøre deg klar for helt nye eventyr. Med en 24,8 liters tank og 1100 kubikk motor gir denne sykkelen deg muligheten til å kjøre lengre og lettere. Med fokus på sikkerhet og design samtidig, får du her optimale kjørelys takket være doble LED frontlykter med DRL og kurvelys. Perfekt for deg som trenger en pause i hverdagen med litt fart og spenning.

CMX1100D – Rebel, for tøffe eventyrere

Dette er motorsykkelen for deg som har hatt en mindre sykkel og ønsker å oppgradere. Her snakker vi helt nye dimensjoner og vekt på brukervennlighet. Dersom du er en mer erfaren motorsykkelsyklist vil du elske dette håndteringspotensialet som den stive stålrammen og den fint avstemte suspensjonen den gir. Både en erfaren og mindre erfaren syklist vil elske teknologien som gjør kjøreopplevelsen optimal. Perfekt for deg som vil på tøffe eventyr.

NSS3550 – Honda Forza, det beste av begge verdener

Nytteverdien og kjøregleden har vokst ho denne nye modellen. Det spiller ingen rolle om du er på landevei eller midt i den tetteste bytrafikk med denne sykkelen. Honda Forzas NSS355o akeselerer fortere og har fått høyere toppfart. Med nye eSP+ motor, som har ekstra moment og mer krefter, er det ingenting som kan stoppe den med denne scooteren. Her kombineres prima GT-komfort og sportslig utstyr. Perfekt en tøff, urban motorsyklist.

Forrige artikkelLett motorsykkel lappen
Neste artikkelMotorsykkel for barn