Slik får du råd til drømmesykkelen

Drømmen om motorsykkel trenger ikke bare være er en drøm. Er du en av dem som lenge har drømt om motorsykkel, men som aldri føler at pengene strekker til? Alt du trenger å gjøre er å finne riktig metode å spare på. På den måten vil du kunne realisere drømmen din.

Det finnes en haug av gode sparetips og metoder der ute. Det handler rett og slett bare om å finne en som passer for deg. Synes du sparegris blir for kjedelig, finnes det heldigvis andre metoder også. Vi skal i denne artikkelen vise deg et par.

Finn din sparingsmetode

Investering er faktisk en god sparingsmetode. Dersom du setter deg langsiktige mål, vil du kunne oppleve god avkastning på investeringen din. Selv om denne metoden ikke gir deg råd til motorsykkel om en måned, kan investering både være spennende og en god sparingsmetode. Det finnes så mye forskjellig du kan investere i; alt fra kryptovaluta til aksjer, og du vil raskt kjenne på en annen type spenning frem til du har råd til sykkelen.

Dersom investering ikke er en metode som virker fristende for deg, og du ikke føler casino tilbud heller strekker til finnes det heldigvis flere metoder. DREAMS er en veldig fin spareapp fra Storebrand som både gjør sparingen morsom og enkel. Denne appen hjelper deg med å visualisere målet ditt og det finnes en haug av gode verktøy som gjør at du omtrent ikke merker at du sparer. Du kan for eksempel skru på funksjonen «varulv» som sparer 100 kr hver gang det er fullmåne. Eller hva med «helligdager» som sparer 150 kroner hver gang det er en morsom helligdag som Vaffeldagen.


Uansett hvilken metode som passer best for deg, så er det viktig at du setter deg klare mål. På den måten vil det bli lettere for deg å faktisk nå disse målene. Lykke til.

Forrige artikkelFå et avbrekk fra livet på veien
Neste artikkelTrenger du spenning på vinteren når sykkelen må parkeres?