BMW, en historisk motorsykkel

Bayerische Motoren Werke, bedre kjent som BMW, er et av verdens mest kjente bil- og motorsykkel produsenter. Den første motorsykkelen kom i 1923 med tosylindret boksermotor og kardangdrift. BMW var mest kjent for sine sportsvogner og flymotorer, før andre verdenskrig, men er i dag mer kjent for sine råe motorsykler og fete biler. BMW fortsetter å slå egne salgsrekorder og er den perfekte motorsykkel for deg som ønsker fart, historie og brukervennlighet i en og samme sykkel. Her skal du få en liten introduksjon til noen av favorittmodellene som BMW tilbyr.

BMW S 1000 RR, en motorsykkel for vinnere

For ti år siden ble motorsykkelverden trollbundet av den første generasjonen av RR. Innen de ti siste årene har syklene blitt raffinert og dens solide, velprøvde konsept og konstante utviklet har gjort den perfeksjonert. Utstyrt med den nyeste teknologien og med en imponerende kraftkurve er RR en folkefavoritt. Når vi snakker om ytelse ligger den i forkant av alt annet du kjenner til. Hvis pallplassering er målet er BMW S 1000 RR noe for deg.

BMW R 1250 RS, verdens mest elegante reisefølge

Her snakker vi kjøredynamikk og turkomfort på høyeste nivå. Det er en fantastisk kombinasjon, og med kraftig motor og tilpassende gjæring gir denne modellen deg mer enn bare normal kjøreglede. Her er kjørestilen avslappet, men ikke passiv. Med perfekt vindbeskyttelse får kjøringen en helt ny følelse når du suser nedover alle landets veier på din favorittrute. Her snakker vi, kanskje verdens mest elegante reisefølge.

BMW C 400 X, urban mobilitet på sitt beste

Her får du det beste ut av byen din, med den beste mobiliteten. Du får langt mer frihet enn bare å komme deg fra A til B. Her snakker vi urban mobilitet på sitt beste. Ikke gå glipp av noen ting når du kjører og bruk heller byen og stedene for det de er verdt. Dette er en middels scooter, utviklet for storbyens pulserende liv og spenning. BMW C 400 X gir deg muligheten til å cruise gjennom byen i perfekt stil. Den er lett og smidig, perfekt i alt fra trange gater og smug til motorvei og tung trafikk.

BMW R 18, historisk modell som tar byen med storm

Her snakker vi et designteam som har vært på jobb dag og natt for å utvikle denne modellen. Den er perfekt tilpasset dens historie og de ikoniske egenskapene BMW tilbyr. Her får du en cruiser stappfull av karakter. Motoren er det ingenting å klage på og med den kraftigste bokseren noen sinne produsert, kan du få fart, spenning og stil på samme tid. Nå får du en autentisk kjøreopplevelse med moderne teknologi. Tilpass sykkelen akkurat som du vil med alt det tilpassede tilleggsutstyret og ta byen med storm.

BMW S 1000 R, en Roadster som aldri gir opp

«Aldri slutt å utfordre» er mer enn bare et løfte eller en påstand – det er en forpliktelse. Dette er den perfekte sykkelen for deg som aldri gir opp, uansett motstand. For deg som alltid strever etter mer fra både deg selv og sykkelen. Dette er en dynamisk Roadster på utsiden med Superbikes DNA på innsiden. Her får du brukervennlighet, rå fart og lekkert utseende.

Forrige artikkelLivsviktig motorsykkelhjelm
Neste artikkelEl-motorsykkel